Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 13:21

Держсекретаря США Кондолізу Райс підозрюють в нетрадиційній сексуальній орієнтації

Держсекретаря США Кондолізу Райс підозрюють в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Найвірнішим показником популярності людини, вважає лондонська Sunday Times, зараз є кількість введень його імені в пошукову систему Google. Минулого тижня зрозумілі без перекладу слова Condoleezza і lesbian з"являлися в ній 146 000 разів!

Такий високий інтерес до сексуальної орієнтації держсекретаря США Кондолізи Райс викликала стаття в тижневику National Enquirer. Її автори посилаються на якусь людину, яка стверджує, що ті шість років, які Конді працювала в Стенфордському університеті (у 90-ті роки), вона "була 100-відсотковою лесбіянкою".

Про це ж, на думку журналу, свідчить також історія з будинком в каліфорнійському містечку Поло-Альто. Її розкопав Гленн Кесслер, кореспондент солідної Washington Post і автор об"ємистої біографії держсекретаря, коли копирсався в архівах бюро нерухомості.

Після закінчення президентства Буша в 2009 році Кондоліза Райс збирається повернутися з Вашингтона до Стенфорду. У Поло-Альто в неї є будинок. Правда, володіє вона їм не сама, а на паях з іншою жінкою. Також незаміжньою.

Звуть її Ренді Бін. Вона знімає документальні фільми і працює зараз в Стенфордському університеті. З Кондолізою Ренді дружить вже чверть століття. Кесслер називає її "кращою подругою" міс Райс.

Гленн Кесслер, як і належить дипломатичному кореспондентові, на запитання, чи є стосунки між Бін і Райс простою дружбою або чимось більшим, дипломатично уникає відповіді. Проте геї та лесбіянки вважають Конді своєю. Вони впевнені, що саме нетрадиційна сексуальна орієнтація не дозволила їй брати участь в нинішній боротьбі за Білий дім, повідомляє Newsland.

 

Зараз ви читаєте новину «Держсекретаря США Кондолізу Райс підозрюють в нетрадиційній сексуальній орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути