вівторок, 22 січня 2008 09:08

ЦВК РФ оприлюднила доходи Медведєва

Загальна сума доходів кандидата на пост президента РФ, першого віце-прем"єра Дмитра Медведєва за останні чотири роки склала 7 мільйонів 748 рублів. Такі дані оприлюднив у понеділок Центвиборчком.

Згідно цього документа, такі кошти Медведєв заробив, отримуючи зарплату в апараті уряду РФ, в адміністрації президента РФ, в Санкт-петербурзькому державному університеті, а також у вигляді гонорару від видавництва Проспект.

Крім того, на восьми банківських рахунках Медведєва розміщені кошти  на загальну суму 2 мільйони 740 тисяч 6 рублів 50 копійок.

Медведєв також зазначив, що має в своєму розпорядженні квартиру в Москві площею 367,8 квадратних метра і орендує у Підмосков"ї земельну ділянку площею 47 соток.

Дружина кандидата в президенти, Світлана Медведєва, згідно представленим відомостям, не мала з 2003 року ніяких доходів, а на її банківському рахунку знаходиться сума в 380 рублів 20 копійок. Вона, проте, володіє двома машиномісцями в Москві площею 16,2 і 16,3 квадратних метра, а також автомобілем мазкі Volkswagen Golf 1999 року випуску.

Рівень доходів двох інших зареєстрованих кандидатів в президенти за той же період виявився удвічі нижче, ніж у Медведєва. Згідно з оприлюдненими раніше відомостям, дохід Владимира Жириновського за останні чотири роки склав 3 мільйони 640 тисяч 860 рублів. Лідер КПРФ Геннадій Зюганов з 2003 року отримав дохід у розмірі 3 мільйонів 445 тисяч 291 рубля. Водночас дружина Жириновського Галина Лебедєва виявилася удвічі багатшою за  Медведєва - її дохід склав 14 мільйонів 990 тисяч 339 рублів.

Дмитро Медведєв у понеділок був офіційно зареєстрований кандидатом в президенти. Згідно з виборним законодавством, зареєстрований кандидат і його дружина зобов"язані надати відомості про розмір і джерела доходів, майно, банківські внески, цінні папери і зобов"язання майнового характеру за чотири роки, що передують року призначення виборів. Вибори президента РФ були призначені у 2007 році і відбудуться 2 березня 2008 року, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «ЦВК РФ оприлюднила доходи Медведєва ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути