пʼятниця, 07 березня 2008 10:43

Чутки стосовно третьої вагітності Брітні Спірс посилюються (ФОТО)

Чутки про те, що Брітні Спірс, можливо, вагітна своєю третьою дитиною, цього разу від бойфренда-папараці Аднана Халіба, посилюються. На останніх фотографіях живіт співачки вже не схожий на живіт жінки, яка просто багато їсть. До того ж на недавніх знімках у неї був практично плоский живіт, і вона зараз посилено займається підготовкою до свого майбутнього американському туру, репетируючи танцювальні номери.

Згідно Mail Online, на початку цього тижня Брітні відвідала медичний центр в Лос-Анджелесі. Візит не був пов"язаний з психічним станом співачки. "Чутки про її вагітність посилюються, проте вона все заперечує. Правда, знаючи Брітні, з нею все можливо", - заявив близький друг Спірс.

Нагадаємо, що зовсім недавно Брітні Спірс в черговий раз кинула Аднана Халіба, звинувативши його в зраді. Проте днями папараці знов відмітили його в апартаментах співачки, повідомляє Spletni.net.

Зараз ви читаєте новину «Чутки стосовно третьої вагітності Брітні Спірс посилюються (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути