четвер, 30 серпня 2007 14:01

Цушко з"ясує, хто з "Пори" фальсифікатор

У Міністерстві юстиції України зареєстрована тільки одна партія "Пора", голова якої - Ярослав Годунок, а питанням можливої фальсифікації партійних документів повинні займатися правоохоронні органи, а не Мінюст, заявляє міністр юстиції Олександр Лаврінович. "Це не проблема міністерства (юстиції). Ми, звичайно, не проводимо досліджень, де підроблений підпис, а де - печатка, для цього є інші органи, які цим займаються. Ми звіряємо точність поданих партією матеріалів, точність прізвищ, наявність відповідних підписів", - сказав Лаврінович журналістам в четвер. За його словами, конфлікт у "Порі" є "внутріпартійним".

У свою чергу в.о. голови МВС Михайло Корнієнко в інтерв"ю журналістам сказав, що питання про те, яка саме "Пора" є легітимною, з"ясовуватиме МВС. Він також припустив, що обидві печатки партії можуть бути справжніми. "Визначити, звичайно, можна, на яку з них (печаток) давався дозвіл, а на яку - ні. А може, давався дозвіл на дві печатки...", - сказав він. "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «Цушко з"ясує, хто з "Пори" фальсифікатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути