пʼятниця, 20 квітня 2007 10:50

Чорношкіра лесбіянка розчленувала тіло подружки бензопилою (ФОТО)

Жінка, яка вбила знайому і розчленувала її тіло бензопилою, була засуджена до довічного тюремного терміну без права на дострокове звільнення після того, як присяжні вирішили не позбавляти її життя.

43-річна Дафна Райт посміхалася весь час, поки зачитувався вирок. Райт були пред"явлені звинувачення у викраданні і вбивстві 42-річної Дарлін Вандергайсен в лютому 2006 року.

Інцидент відбувся після того, як лесбіянка Райт, приревнувавши свою колишню коханку до Вандергайсен, з якою та лише дружила, розсердилася так, що викрала жінку, потім убила її, спалила тіло і розпиляла його бензопилою. Тіло жінки було виявлене на сміттєвому звалищі в Су Фоллс (штат Міннесота), повідомляє The Guardian.

Під час завершальних слухань прокурор Дейв Нельсон заявив, що Райт (яка є глухою, як і Вандергайсен) заслуговує страти через ін"єкцію, тому що її злочин став результатом її хворої свідомості. Проте він сказав, що схвалює вирок присяжних. "Я думаю, що вони ухвалили це рішення, не роблячи знижки на її природжені дефекти – глухоту і так далі. Я думаю, що вони ухвалили рішення, грунтуючись на свідченнях свідків".

Адвокат Райт Джеф Ларсон стверджував, що його підзахисна спалила і розпиляла тіло після того, як Вандергайсен померла. Ларсон намагався довести в суді, що вбивство було викликане ревнощами, тому його підзахисна діяла в стані афекту і не могла себе контролювати. Нельсон сказав присяжним засідателям, що їх вирок був би справедливим, якби вони розглядали обох жінок однаково. Адже Вандергайсен була білою гетеросексуалкою, а Райт - чорношкірою лесбіянкою.

Після восьми годин наради присяжні засідателі вирішили, що Райт страждає психічними відхиленнями, проте до страти вони її не засудили. Вердикт зачитала представник присяжних. Згідно цьому рішенню, Райт проведе частину життя, що залишилася, в жіночій в"язниці в Су Фолсі. Жінка в Південній Дакоте засуджується до довічного терміну вперше, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Чорношкіра лесбіянка розчленувала тіло подружки бензопилою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути