Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 14:19

Чому жінки бояться виходити заміж

На сучасному світі все більше представниць прекрасної половини людства не хочуть виходити заміж і втрачати свою свободу. Учені спробували з"ясувати, чому так відбувається.

Число жінок, що відмовилися від шлюбу, неухильно росте. Вони бояться не появи нових зобов"язань, а того, що не зможуть підтримувати довгострокові романтичні відносини.

20 років тому з"явився термін "боязнь шлюбних зобов"язань", що застосовувався до чоловіків, які бояться одружуватися. Вони хочуть любові, але бояться зробити непоправну помилку. Сьогодні цей термін отримує все більше розповсюдження серед слабкої статі.

Причини виникнення "боязні шлюбних зобов"язань" можуть бути самими різними: психологічна травма в дитинстві, болісний розрив відносин, важкі взаємини батьків або навіть розлучення друга або подруги.

Часто буває так, що жінка раз по раз вибирає невідповідних чоловіків. У результаті у неї формується уявлення, що чоловіків хороших немає, і вона вирішує ніколи більше не вступати у серйозні відносини. Вона винить в цьому інших, не розуміючи, що причина всіх невдач на любовному фронті полягає в її власному характері. Newsland.


Зараз ви читаєте новину «Чому жінки бояться виходити заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути