Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 10:06

Чому люди займаються сексом

Чому люди займаються сексом
Навіщо люди займаються сексом? Щоб зігрітися, спалити калорії після ситної вечері, а також від нудьги. Психологи з"ясували, що в більшості випадків люди керуються 237 причинами, щоб зайнятися сексом. На щастя, любов і потяг до свого партнера залишаються вирішальними чинниками, але існує і безліч інших цікавих причин, з яких люди вступають в інтимні зв"язки. І більшість з них має мало відношення до пристрасті.

Крупне дослідження, проведене з метою з"ясувати основні причини, що спонукають людей зайнятися сексом, показало, що часто люди вступають в сексуальні контакти, щоб розвіяти нудьгу, швидше заснути, а також використовують секс як засіб від стресу або головного болю. Крім того, приводом для сексу може стати помста, а також бажання зробити приємне своєму партнерові.

Дослідження також довело, що чоловіки і жінки дійсно по-різному сприймають секс і вступають в сексуальні контакти з різних причин. Чоловіки керуються, насамперед, бажанням отримати фізичне задоволення, а для жінок важливіше емоційне. Як правило, жінки займаються сексом, тому що закохані, а чоловіки для того, щоб поповнити список своїх партнерок.

Дослідники відзначають, що серед 237 виявлених ними причин, з яких люди займаються сексом, є не тільки буденні ніби "я отримую від цього задоволення", але і навіть духовні, - "я відчуваю, як я наближаюся до Бога". Мотиви, щоб зайнятися сексом також дуже різняться, за допомогою сексу люди хочуть просто принести задоволення своєму партнерові, а іноді, наприклад, просунутися по кар"єрних сходах.

В ході дослідження учені склали список з виявлених ними 237 причин, щоб зайнятися сексом, і запропонували опитуваній групі з двох тисяч чоловік поставити найвищі оцінки тим пунктам, якими керуються вони, вступаючи в сексуальні зв"язки. В результаті кожен пункт цього списку отримав як мінімум один найвищий бал.

За наслідками опитувань можна сказати, що серед 237 сексуальних мотивацій лідирують все ж таки такі як привабливість партнера, глибокі відчуття до нього (любов або прихильність), емоційна близькість партнера, бажання сподобатися, збудження, а також просто наявність можливості зайнятися сексом, повідомляє urolocus.ru.

Зараз ви читаєте новину «Чому люди займаються сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути