Ексклюзиви
субота, 03 березня 2007 12:17

Чоловіка вирізали з машини унаслідок ДТП на Львівщині (ФОТО)

 

Неподалік села Ясенівці на автотрасі Львів-Кіровоград-Знам"янка зіткнулися автомобілі "Шевроле" та "Вольксваген-Гольф". Унаслідок зіткнення водія "Вольксвагену" - 38-річного Івана Ч. з численними травмами затисло у кабіні автомобіля. Вивільнити людину з кабіни та надати необхідну медичну допомогу лікарі швидкої допомоги самостійно не змогли. Тому до місця події викликали рятувальників.

До місця події прибуло пожежно-рятувальне відділення Золочівського районного відділу МНС, до складу якого входив пожежний сержант внутрішньої служби Олег Коблик. Завдяки рішучим та професійним діям Коблика та прапорщика внутрішньої служби Василя Вансовича у найкоротші терміни постраждалого вивільнили з понівеченого авто та передали в руки працівників швидкої медичної допомоги.

Пізніше лікарі констатували у водія перелом середньої третини лівого стегна, правої та лівої костей рук, перелом передпліччя, нижньої щелепи зі зміщенням, забій грудної клітки та черевної порожнини, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вирізали з машини унаслідок ДТП на Львівщині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути