Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 13:37

Чоловіка судять за жорстоке вбивство вагітної собаки

У області Самари передана до суду справа чоловіка, який забив до смерті вагітну собаку прямо на очах її господині.

Прокуратура Залізничного району Самари затвердила обвинувачульний вирок відносно жителя міста Вячеслава Лазарева, обвинуваченого в жорстокому вбивстві тварини, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на офіційний сайт прокуратури області Самари.

За версією звинувачення, 20 вересня близько 22:00 Лазарев почав бити собаку по кличці Лада породи московська сторожова, яка в той момент знаходилася на прив"язі. Побиття шкуродер влаштував прямо у дворі одного з будинків по вулиці Малахітовська в Самарі. При цьому як зброю Лазарев використовував металеву трубу, якою він завдавав ударів по тулубу пса.

"На виск собаки з будинку вийшла власниця тварини, яка почала вимагати припинити побиття", - пояснили в наглядовому відомстві. Господиня Лади Наталія Макарова пояснювала, що собака скоро має ощенитися, але Лазарев продовжував бити собаку. При цьому садист погрожував вбивством і власниці собаки.

В результаті побоїв собака загинув. На момент скоєння злочину Лазарев знаходився в стані алкогольного сп"яніння. Мотивом побоїв були хуліганські мотиви.

Підсудному Лазареву інкримінуються ч.1 ст.245 (жорстоке поводження з твариною, що призвело до його загибелі, з хуліганських мотивів і із застосуванням садистських методів), ст.119 (погроза вбивством або спричиненням тяжкої шкоди здоров"ю), ст.167 (умисне знищення або пошкодження чужого майна) УК РФ.

Матеріали кримінальної справи Вячеслава Лазарева передані до районного суду Самари для розгляду.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка судять за жорстоке вбивство вагітної собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути