субота, 05 травня 2007 13:42

Чоловік наклав на себе руки через знаменитого актора

Екс-бойфренд нової дівчини актора Коліна Фаррела наклав на себе руки після того, як та почала зустрічатися із знаменитістю. 22-річний Джон Марк Найт приголомшений звісткою про те, що його подруга, 21-річна Мьюріенн Макдоннел, почала зустрічатися з ірландським актором.

Через два місяці він наклав на себе руки. Звістка про смерть Найта глибоко шокувала Мьюріенн. Річ у тому, що пара розлучилася до того моменту, як дівчина під час різдвяних канікул зустріла 30-річну зірку тріллера "Телефонна будка".

До цього Мьюріенн і Джона, за словами друзів, "були щасливою парою". Джерело повідомило видання The Sun: "Вони зустрічалися якийсь час і разом подорожували. Вони з"їздили до Австралії. У них все було добре". Після розриву з Мьюріенн Джон досить-таки швидко знайшов нову дівчину.

Фаррел зустрівся з Макдоннел, коли прийшов повеселитися в бар Dalkey, розташований поряд з Дубліном, напроти продуктового магазина, де працювала дівчина. Приятель Джона розповів: "Вони відразу ж почали зустрічатися. Джон був буквально роздавлений цією звісткою".

Найт був знайдений мертвим в своєму будинку. Напередодні трагедії він склав іспити в коледжі і сходив з друзями на матч улюбленої команди по регбі. Джерело, близьке до Мьюріенн, підтвердило, що дівчині нелегко усвідомити цю подію. "Їй дуже важко зі всім цим впоратися", - додав він.

Джон працював в тому самому барі, де зустрілися Колін і Мьюріенн. За словами одного з його приятелів, дівчина часто заходила в заклад за льодом, де базікала з Найтом. "Йому було дуже важко бачити її з іншою людиною. Природно, статус Коліна Фаррела теж тиснув на нього. Час йшов, і все ставало тільки гірше", - додав він, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік наклав на себе руки через знаменитого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути