вівторок, 23 липня 2019 07:00

Чого не можна робити 23 липня – поради астролога

Чого не можна робити 23 липня – поради астролога
У вівторок 23 липня таланитиме винахідникам і першопрохідцям. Фото: stb.ua

Сонце перейшло до знаку Лева. Щаститиме людям ініціативним та самовпевненим. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Керівники матимуть можливість продемонструвати свої найкращі якості, - каже астролог. - До обідньої пори не слід виконувати ремонтних робіт та займатися настройкою обладнання. За лічені хвилини можна зіпсувати прилади й матеріали. Зведете нанівець працю кількох попередніх днів. Умійте стримувати своє роздратування. Пробачайте людям їхню необережність. Доводьте до кінця розпочаті справи. Добре вестиметься винахідникам і першопрохідцям".

Овен

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

Тілець

Вам щаститиме на вигідні фінансові пропозиції та якісні товари за помірною ціною. Можливий навіть виграш у лотерею.

Близнюки

Скористатися готівкою для задоволення власних бажань не вдасться. Не шкодуйте про це. Допоможіть ближнім від щирого серця.

Рак

День ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Не шкодуйте коштів на підтримання свого здоров'я. Зателефонуйте престарілим родичам. Потурбуйтеся про батьків.

Лев

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджуватиметься. Зранку кохані можуть зіпсувати вам настрій. Вони прокинуться не в доброму гуморі. З нічого може розгорітися великий скандал.

Діва

Ви можете недорахуватися грошей у кишені. Пильнуйте за гаманцем. Відкладіть придбання електроніки та засобів зв'язку. Вони не служитимуть довго. День важливих змін в особистому житті. Вдалий момент для першого побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок влітку: скільки грошей готові витратити українці

Терези

Докладіть зусиль для покращення свого матеріального становища. На цьому тижні вечори обіцяють добрий прибуток. Тому варто затриматися на роботі.

Скорпіон

Добрі доходи принесе співробітництво з іншими людьми. Самотужки значної суми не заробити. Не затримуйте сплату податків.

Стрілець

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися. Щастя не прийде в понуру оселю. Потурбуйтеся про створення затишної атмосфери в домі.

Козеріг

У вашому розпорядженні обмежена сума. Але критичного дефіциту коштів не буде. Можна виставляти у продаж свої речі. Вони не залежаться на прилавку.

Водолій

Заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. Позичати людям гроші не слід. Вони не скоро повернуться.

Риби

Не женіться за надприбутками. Розмір додаткового заробітку буде вражаюче малим. Шукайте ефективні засоби використання існуючих коштів.

Астролог розповіла, коли найлегше буде схуднути і завагітніти.

Зараз ви читаєте новину «Чого не можна робити 23 липня – поради астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути