Ексклюзиви
понеділок, 16 лютого 2009 16:15

Cнігопад влаштував у Москві тисячі аварій

Cнігопад влаштував у Москві тисячі аварій
Близько 7 тисяч ДТП сталося в минулі вихідні в Москві та Підмосков"ї від сильного снігопаду. В результаті аварій загинули 24 людини. Майже дві третини всіх дорожніх пригод припали на суботу, коли в регіоні почався снігопад. Найбільші аварії сталися на дорогах Підмосков"я. У столиці був відзначений тільки сплеск дрібних ДТП.

За даними столичної Державтоінспекції, у суботу та неділю на дорогах Москви сталося 4 200 ДТП, з них 66 відносяться до великих. В аваріях загинули 4 людини і 78 отримали поранення.

У Підмосков"ї у вихідні зареєстровано близько 2 тисяч дрібних ДТП. У 67 великих аваріях загинули 20 людей, 86 були травмовані.

"Всі причини великих ДТП із загибеллю людей в суботу в Підмосков"ї - грубі порушення правил дорожнього руху водіями, у тому числі з виїздом на смугу зустрічного руху", - повідомила представник прес-служби підмосковної державтоінспекції Світлана Ланда.

Вона зазначила, що висока аварійність на дорогах була обумовлена також і тим, що за час відлиги водії відвикли керувати автомашинами в умовах снігового покриву. "Машини на дорогах в цей день буквально кидало з боку в бік і заносило на поворотах", - сказала Ланда.

"Незважаючи на те, що на всіх постах ДПС Підмосков"я на час снігопаду були виставлені тимчасові попереджувальні знаки про небезпеку, а інспектори-регулювальники зобов"язували водіїв скинути швидкість, кількість зафіксованих порушень правил дорожнього руху за вихідні перевищила 12,5 тисячі випадків, що вважається для регіону значним" , - сказала представник УГІБДД.

За матеріалами РІА "Новости", "Дни.ru"
Зараз ви читаєте новину «Cнігопад влаштував у Москві тисячі аварій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути