неділя, 28 грудня 2008 16:50

Число жертв ізраїльської військової операції в секторі Газа зросло до 280 людей

За попередніми даними, ізраїльська військова операція в секторі Газа забрала життя щонайменше 280 людей. До 700 людей отримали поранення. Такі цифри називають палестинські медики і представники влади, хоча незалежного підтвердження цих даних немає.

Якщо дані, що наводяться, відповідають дійсності, минула доба стала найбільш кровопролитною в історії сектора Газа з часу ізраїльської окупації в 1967 р., відзначає Бі-Бі-Сі.

За повідомленнями з Гази, лікарні анклаву переповнені і не справляються з потоком постраждалих. Єгипет відкрив прикордонні переходи з сектором Газа для прийому поранених, проте єгипетський МЗС заявив, що "Хамас" не випускає постраждалих з анклаву.

Повідомляється, що більшість загиблих в результаті авіаударів Ізраїлю - представники силових структур і бойовики "Хамас". Точна кількість жертв серед цивільного населення не називається.

Зараз ви читаєте новину «Число жертв ізраїльської військової операції в секторі Газа зросло до 280 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути