Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 12:34

Число загиблих від землетрусу в Китаї перевищило 62 тисячі людей

Число жертв руйнівного землетрусу в Китаї досягло 62 тисяч 664 людини, повідомляє в неділю агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на офіційні дані, Держради КНР.

Залишається невідомою доля 23 тисяч 775 людей.

Землетрус магнітудою вісім стався в південно-західних районах Китаю 12 травня. Стихія, епіцентр якої знаходився в повіті Веньчуань провінції Сичуань.

Держрада КНР повідомила напередодні, що в результаті землетрусу поранення отримали понад 352 тисячі людей, більше 14 мільйонів жителів було евакуйовано з постраждалих районів. У Сичуані в результаті землетрусу було зруйновано 2,9 мільйона житлових будинків, а 14 мільйонів житлових будівель отримали серйозні пошкодження.

У районах, постраждалих від землетрусу, ведеться масштабна пошуково-рятувальна операція. На місці завалів працюють тисячі китайські військові. Медичну і матеріальну допомогу Китаю надають багато країн, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Число загиблих від землетрусу в Китаї перевищило 62 тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути