Ексклюзиви
вівторок, 29 травня 2007 08:45

Четверо невідомих скоїли напад на будівлю Меджлісу у Сімферополі

Вчора у Сімферополі четверо невідомих розбили вікно офісу Меджлісу на другому поверсі, де розташовується прес-служба представницького органу. "Про скоєний напад черговий будівлі повідомив в органи внутрішніх справ Сімферополя", - зазначає прес-служба.

На місце події прибули правоохоронці. Згідно з записами зовнішніх камер спостереження, встановлених на будівлі Меджлісу, у момент здійснення хуліганських дій повз офіс Меджлісу проходили четверо молодих людей віком близько 25 років.

Один з них, знаходячись вже біля самої будівлі Меджлісу, кинув у вікно скляну пляшку з-під пива. "Зйомка показала, що його голова була накрита капюшоном", - сказали співробітники слідчо-експертної групи Київського райвідділу міліції Сімферополя, повідомляє Меджліс. За його даними, зараз проводиться перевірка і встановлення осіб, причетних до даного правопорушення.

"Найближчим часом буде ухвалено рішення про порушення кримінальної справи", - повідомили Меджлісу в сімферопольській міліції.


За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Четверо невідомих скоїли напад на будівлю Меджлісу у Сімферополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути