Ексклюзиви
середа, 23 травня 2007 14:39

Чесний міліціонер не взяв хабара і посадив хабарника

На початку травня до чергової частини Красноперекопського міськрайвідділу міліції надійшла заява від місцевого жителя про те, що його побив сусід. Цією заявою доручили займатися дільничному лейтенантові міліції, інспектору Красноперекопського МРВ, повідомляє прес-служба МВС.

Під час збору матеріалів у цій справі громадянин, який розпустив руки, неодноразово пропонував дільничному гроші за те, щоб той знищив матеріали перевірки і не приймав по справі ніякого рішення.

12 травня дільничний в черговий раз викликав хулігана для надання пояснень за фактом побиття ним свого односельця. Але той знову почав пропонувати міліціонерові хабар, про що дільничний доповів керівництву міськрайвідділу.

В результаті, при спробі дати хабар посадовцю у розмірі 2 тисяч гривень, 28-річного раніше судимого за крадіжку хабародавця було затримано.

За матеріалами перевірки щодо хабарника органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.369 (давання хабара) Кримінального Кодексу України, передають E-news.

Зараз ви читаєте новину «Чесний міліціонер не взяв хабара і посадив хабарника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути