Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 13:03

Черновецький збирає штаби, щоб боротися зі стихією

У ніч з неділі на понеділок у Києві сталося аварійне відключення трьох повітряних ліній електромереж через складні погодні умови.

Так, було відключено лінії 110 кВ "Ірпінь-Біличі", "Північна-Біличі" та "Північна-Ірпінь", повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу АК "Київенерго".

В результаті без електроенергії залишилося 824 багатоповерхових будинків та 1100 будинків приватного сектору, районні котельні "Біличі", "М.Борщагівка", "Виноградар", а також 19 котелень "Житлотеплоенерго".

У ході оперативних переключень аварійними бригадами АК "Київенерго" в першу чергу відновлено електропостачання медично-лікувальних закладів: Центр радіаційної медицини, Центр трансплантації кісткового мозку та Онкоцентр.

Відновлено електропостачання у 120 багатоповерхових житлових будинках.

У свою чергу Київський міський голова Леонід Черновецький доручив терміново створити оперативні штаби з боротьби з природною стихією.

Крім оперативного штабу при міськдержадміністрації, Черновецький доручив створити подібні штаби в кожному районі столиці, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу КМДА.

Згідно з розпорядженням, задачею таких штабів стане "забезпечення оперативного управління снігоприбиральною технікою для контролю за безпекою на дорогах столиці".

Зараз ви читаєте новину «Черновецький збирає штаби, щоб боротися зі стихією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути