Ексклюзиви
понеділок, 10 вересня 2007 16:17

Черновецький відповість за звільнення заступників - столичні "регіонали"

Київська міська організація Партії регіонів розцінює звільнення двох заступників голови Київської міської держадміністрації Івана Салія і Сергія Зіміна як адміністративний тиск з боку керівництва столиці, в першу чергу Леоніда Черновецького і секретаря Київради Олеся Довгого.

Про це йдеться в заяві парторганізації.

Також столичні "регіонали" рішення про звільнення Салія і Зіміна сприймають як зухвалий факт використання адміністративного ресурсу в період виборчої кампанії.

"Регіонали" підтверджують, що минулого тижня шестеро депутатів Київради висловили намір перейти до фракції Партії регіонів. Вони зазначають, що такі заяви написали Салій і Зімін.

"З боку керівництва столиці одразу послідували попередження про можливі наслідки такого рішення. В результаті, 10 вересня Леонід Черновецький звільнив їх з займаних посад", - повідомляється в заяві Київської організації Партії регіонів.

Представники "регіоналів" зазначають, що вже не вперше стикаються з грубими порушеннями законодавства і перевищенням службових повноважень з боку керівництва столиці. При цьому вони нагадали, зокрема, про останні ініціативи мера стосовно заборони агітації політичних сил в столиці та рішення перенести засідання Київради з 13 і 27 вересня на жовтень.

"З огляду на останні події стає зрозуміло, чому мер і його команда так наполягали на перенесенні засідань. Вони знають, що фракція Партії регіонів, поповнившись 6 новими депутатами, зможе протистояти будь-яким протизаконним рішенням, які останнім часом все частіше ухвалює Київрада", - наголошується в заяві "Регіонів".

В документі зазначається, що Партія регіонів не прагне поглиблювати конфронтацію, але не збирається закривати очі "на подібне свавілля київської влади".

У сьогоднішньому номері газети "Хрещатик" (N147 (3137) повідомляється, що Київський міський голова Леонід Черновецький на вимогу Кабінету Міністрів України підписав розпорядження про звільнення своїх заступників Салія і Зіміна. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відповість за звільнення заступників - столичні "регіонали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути