середа, 04 червня 2008 11:14

Черновецький відкриє для киян 12 нових пляжів

Київська міська влада має намір відкрити в 2008 році 12 нових пляжів і зон відпочинку, повідомляє прес-служба Київміськдержадміністрації в середу.

Як відзначив заступник голови міськдержадміністрації Владимир Головач, представники районів і комунальні служби міста проводитимуть виїзні наради на всіх пляжах столиці, що діють і перспективних, де будуть розглянуті конкретні проблеми, і на місці ж визначатимуться шляхи їх рішення.

Він додав, що якщо в минулі роки в столиці відкривалося по декілька пляжів на рік, то в 2008 році заплановано відкрити 12 нових пляжів і зон відпочинку.

В.Головач підкреслив, що користування пляжами буде абсолютно безкоштовним.

Крім того, за його словами, вже готова необхідна документація для проведення інвестиційних конкурсів на реконструкцію тих, що діють або створення нових пляжів і зон відпочинку.

"Основною вимогою до інвесторів буде належна підтримка санітарного і естетичного стану пляжу, наявність елементарних побутових умов, - проінформував В.Головач.

У прес-службі також нагадали, що такі заходи передбачені відповідним розпорядженням столичного мера Леоніда Черновецького. Згідно з розпорядженням, комунальне підприємство "Плесо", районні держадміністрації, управління комунального господарства, охорони здоров"я і медичного забезпечення, а також міські СЕС повинні продовжити роботи з впорядкування міських пляжів, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький відкриє для киян 12 нових пляжів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути