Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2008 14:00

Черновецький презентував автобуси з кондиціонерами (ФОТО)
8

Сьогодні Київський міський голова Леонід Черновецький презентував 21 новий сучасний автобус і тролейбус.

Як повідомили у прес-службі КМДА, це автобуси європейського зразка: комфортабельні "Богдани", ЛАЗи та МАЗи. Серед них один автобус, який, окрім супутникової системи навігації та відеокамери, оснащений і кондиціонером. Автобус пройшов тестування мікроклімату, наступного сезону столична влада придбає 100 автобусів з кондиціонерами.

Як повідомив Л.Черновецький, 12 автобусів сьогодні вирушають на новий експрес-маршрут "вул. Смілянська – площа Льва Толстого". На 10 нових тролейбусів збільшиться рухомий склад маршрутів N 8 і N 17, які тепер подовжено і вони прямуватимуть до площі Льва Толстого.

До кінця автопарк столичного комунального транспорту збільшиться на 500 автобусів, зокрема, 200 одиниць уже придбано, а 300 буде закуплено до кінця року.

До кінця наступного року планується повністю прибрати маршрутки з міста.

Столична влада розробила нові умови конкурсу для перевізників. Згідно з новими вимогами, термін експлуатації транспортних засобів, що функціонуватимуть на маршрутах громадського транспорту, не має перевищувати 5 років, а самі автомобілі повинні будуть обладнані кондиціонерами, відеокамерами і навігаційними системами та мати місця для 21 пасажира. Крім того, екологічні норми двигунів відповідатимуть стандарту не нижче "Євро-2", а від водія вимагатиметься відкрита категорія "Д" і страхування, повідомляє УНІАН

Фото ЛІГАБізнесІнформ
Зараз ви читаєте новину «Черновецький презентував автобуси з кондиціонерами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути