Ексклюзиви
пʼятниця, 03 серпня 2007 20:29

Черновецький пояснив, навіщо розставив біг-борди з своїм зображенням в інших містах

Київський міський голова Леонід Черновецький стверджує, що біг-борди з його зображенням в різних містах України встановлені лише з метою поділитися досвідом та ідеям керівництва містом з регіонами, і не мають політичного забарвлення.

Про це він заявив сьогодні на брифінгу в Київській мерії.

"У нас є маса досягнень, якими я пишаюсь. А між українськими містами може мати місце конкуренція. Я переконаний, що наші здобутки можуть стати у пригоді іншим містам", - зауважив Черновецький.

"Соціальна реклама, яка з"явилась за межами столиці, – а я вже переконався в тому, що мова йде виключно про соціальну рекламу, – в якій хтось з моїх симпатиків процитував моє щире побажання "Україні – столичний рівень життя", не має політичного забарвлення", - сказав мер столиці.

За словами Черновецького, наразі йдеться суто про заклик до місцевого керівництва в регіонах приділяти більше уваги зростанню рівня життя пересічних українців на місцях. "Припускаю, що влада в регіонах, в яких з"явились ці біг-борди, не приділяє достатньої уваги питанню рівня життя не тому, що не хоче, а тому що не вміє. Я та моя команда готові поділитись усіма напрацюваннями, які дозволяють нам успішно робити конкретну справу поліпшення добробуту киян", - заявив мер Києва. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький пояснив, навіщо розставив біг-борди з своїм зображенням в інших містах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути