Ексклюзиви
понеділок, 19 січня 2009 15:01

Черновецкий готується до виборів - знову роздає гречку

Днями на під"їздах будинків з"явилися нові оголошення зі старим сенсом: "Прийдіть за такою-то адресою, щоб отримати пайок". Від кого "подарунки" - в оголошеннях зазвичай не вказують. Іноді пишуть, що це тільки для "пенсіонерів до 47-го року народження".

У кульках "від блоку Черновецкого" роздають те ж, що і рік тому: один кг гречки, один кг цукру, літрова пляшка соняшникової олії "Славія", банка згущеного молока, шпроти і шоколадка. Плюс газетка і листівка від блоку.

Біля входу в приміщення, де роздають пайки, на першому поверсі житлової будівлі висять списки будинків, жителів яких тут чекають. Усередині тільки голі бетонні стіни, два столи і три роздавальники, ну і банер "блоку Черновецкого". Роздавали гречку на вул. Срібнокільській, 8а, на Позняках, в будинку по вул. Драйзера на Троєщині і в дворику біля Ленінградської площі.

Здавалося, що після виборів мера 2008 кияни отримали урок. Ні надбавок до пенсій і зарплат, ні "найдешевшого хліба і проїзду в Україні", ні метро на Теремки - нічого з обіцяного не отримали. Хліб подорожчав удвічі, проїзд - в чотири рази. На черзі платна медицина і підвищення тарифів на ЖКУ для населення. Схоже, для "електорату" Черновецкого це ще не привід від дармової гречки відмовлятися. Вони вважають, що це вже до виборів готуються. До речі, за підрахунками КМДА, в Києві живе до 800 тис. пенсіонерів і малозабезпечених.

Співголова фракції "блок Черновецкого" Алла Шлапак пояснює, що "це наша новорічна акція".

"Роздача продуктових наборів йде вже другий тиждень. Щорічно на новорічні свята ми проводимо добродійну акцію роздачі продуктових наборів, робимо це вже 14 років. Фінансує акцію особисто Леонід Михайлович, а організаційними обов"язками займається блок", - розповідає Шлапак, повідомляє Главред

Зараз ви читаєте новину «Черновецкий готується до виборів - знову роздає гречку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути