середа, 21 листопада 2007 17:29

Черновецький через суд вирішив обмежити День свободи

Київська міська державна адміністрація має намір вимагати в окружному адміністративному суді Києва обмежити акції на Майдані Незалежності 22 листопада з нагоди річниці "помаранчевої революції".

Про це сказав начальник Головного управління внутрішньої політики Віктор Гончарук, повідомляють Українські новини.

За його словами, обмеження проведення акцій більшою мірою стосується 3 громадських організацій: "Народна варта", "Реформація" і Коаліція учасників помаранчевої революції, що подали заявки на проведення акцій у цей день.

Управління запропонувало цим організаціям сформувати єдину програму святкування, однак, за словами Гончарука, вони цього не зробили.

У свою чергу, представник партії "Народний Союз Наша Україна" на нараді повідомив, що партія як організатор акції по святкуванню річниці "помаранчевої революції" на Майдані не має наміру встановлювати сцену і проводити концерт.

Партія хоче тільки провести збори громадян.

Гончарук нагадав, що на Майдані зараз розташовані намети прихильників Партії регіонів і міськадміністрація побоюється протистояння між прихильниками ПР і громадських організацій.

За його словами, це послужило мотивом подачі позовної заяви в суд.

Як повідомлялася, раніше партія "Народний Союз Наша Україна" і громадська організація "Народна варта" подали заявки в Київську міську державну адміністрацію на проведення масових акцій на Хрещатику і Майдані Незалежності 22 листопада з нагоди річниці "помаранчевої революції", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький через суд вирішив обмежити День свободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути