Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2009 15:01

Черновецький буде торгувати лотереєю по 20 грн

Черновецький буде торгувати лотереєю по 20 грн

Київська міська адміністрація готує запуск миттєвої муніципальної лотереї. Зокрема, планується створити три види лотерейних квитків: "Хрещатик", "Мій Київ" і "Столиця", вартістю 5, 10 і 20 гривень відповідно.

За словами радника мера Марти Гримської, створена мерією робоча група уже вийшла на заключний етап розробки відповідного проекту розпорядження КМДА, а мер Леонід Черновецький підпише його найближчим часом.

"Поширювати їх (лотерейні квитки) планується через кіоски КП "Київпастранс" і каси КП "Київський метрополітен". У міський бюджет буде перераховуватися 20% прибутку від реалізації даного проекту", - сказала Гримська.

Для реалізації задуманого столичні чиновники уклали договір із ЗАТ "Патріот", що, "крім юридичного прикриття і досвіду організації лотереї, повинне надати фінансові ресурси для запуску проекту".

До серпня минулого року ця компанія входила у сферу впливу Приватбанку, у відділеннях якого і поширювалися її квитки.

Нині компанію контролює російський бізнесмен Олег Бойко, якому раніше в Києві належали казино "Салют", River Palace і мережа гральних закладів "Метро-Джекпот".

У ЗАТ підтвердили участь у проекті мерії, але відмовилися оголосити його нюанси (частка виторгу, розміри виграшів тощо).

Водночас у "Патріоті" повідомили, що ексклюзивним дистриб"ютором муніципальної лотереї виступить столичне ТОВ "Шанс Україна".

За даними видання, ця компанія належить синові депутата ВР від фракції БЮТ Віталія Коржа - Юрієві Коржу і спеціалізується на організації азартних ігор і букмекерській діяльності в інтернеті.

Варто відзначити, що буквально рік тому і ЗАТ "Патріот", і ТОВ "Шанс Україна" фігурували в чорних списках Київської адміністрації в числі фірм, із засиллям ігрових автоматів яких активно бороли міські чиновники.

За матеріалом Деловая столица

Зараз ви читаєте новину «Черновецький буде торгувати лотереєю по 20 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути