вівторок, 20 листопада 2007 17:56

Чернівчанин створив автомобіль з дуба (ВІДЕО)

Заради свого шедевра Василь Лазаренко продав дві нові машини і кинув роботу. Від охочих заглянути в гараж до Василя Лазаренко з Чернівців зараз немає відбою. Кожен хоче побачити його творіння, аналога якому немає у всьому світі.

"Я місяців шість перегортав автомобільні журнали, щоб зробити свою оригінальну марку, - розповідає Василь Лазаренко. - Потім півтора роки з ранку до ночі не виходив з гаража, іноді навіть з температурою працював. Зате тепер не можу нарадуватися результатам своєї праці!"

Ліву частину машини автор стилізував під "Опель-Аскона", а права нагадує автомобіль 30-х років з відкритим верхом. Таке незвичайне поєднання Василь назвав "Два в одному".

Базовий "Опель" умілець розібрав на запчастини, вичистив, відреставрував і пофарбував. Обшиті деревом кузов, бампер, крила і двері сам виточував з дуба. Далі з"єднав дерев"яні частини за допомогою клею і шурупів. Усередині авто стоять зручні шкіряні сидіння, є магнітола.

"Ви не уявляєте, які здивовані люди, які на ній прокаталися, - ділиться враженнями Василь. - Багато хто просто не вірить, що моя машина взагалі здатна рушити з місця!"

Щоб створити своє творіння, автоаматор продав два своїх автомобіля і був вимушений на півроку піти з роботи. На жаль, на всеукраїнський автофорум "Два в одному" не встиг: не була готова обшивка для сидінь. А в Європі тільки одна участь у виставці обійдеться в 30 тисяч доларів. У чернівчанина таких грошей немає. Втім, Лазаренко сподівається, що знайдуться щедрі спонсори на його нову унікальну роботу, і вже трудиться над ескізами. А ще переживає, що самому зробити подорож на своєму дерев"яному шедеврі навряд чи вдасться. Аж надто морочливо реєструвати таку машину в Державтоінспекції! Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Чернівчанин створив автомобіль з дуба (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути