Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 17:04

Черговий суперник Саакашвілі відмовився від участі у виборах

Один з кандидатів в президенти Грузії, лідер руху "Грузія, вперед!" Теймураз Шашиашвілі відмовився балотуватися на вищий пост в державі. Як передає агентство "Новості-Грузія", рішення зняти свою кандидатуру політик пояснив тим, що підтримує ідею "Грузія без президента" у зв"язку з чим призвав всі сили, опозиційні Михайлу Саакашвілі, об"єднатися перед майбутнім голосуванням.

"Я підтримую ті опозиційні сили, які виступають за встановлення в Грузії парламентської республіки", - заявив Шашиашвілі. На його думку, девізом виборів повинна стати фраза "Грузія без керівництва, керованого з-за кордону".

Колишній кандидат призвав населення республіки взяти активну участь у виборах і підтримати гідного кандидата в президенти. Тим більше що, за словами Шашиашвілі, "сьогодні в країні встановлений фашистський режим і задіяні всі механізми репресій проти опонентів".

На цьому тижні лідер Партії зелених Грузії Георгій Гачечиладзе зняв свою кандидатуру на президентських виборах на користь кандидата від Об"єднаної опозиції Левану Гачечиладзе, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Черговий суперник Саакашвілі відмовився від участі у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути