Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 12:54

Черговий американський військовий арештований на японській Окінаві за зґвалтування

Черговий інцидент, пов"язаний з американськими військовими, стався на південному японському острові Окінава: військового з числа обслуговуючого персоналу американської бази підозрюють у зґвалтуванні філіппінської жінки у готелі. Раніше японську громадськість обурило зґвалтування 14-річної японської дівчинки. Справа може закінчитися закриттям бази.

Зґвалтування було здійснене ще до того, як на Окінаві була введена цілодобова комендантська година для американських військових, їх сімей і цивільних осіб, що працюють по найму на військовій базі.

Регулярні інциденти обурюють вже не тільки жителів Окінави, а в середині лютого громадськість всієї Японії була шокована зґвалтуванням дівчинки. Не дивлячись на нібито вжиті заходи, правопорушення не припинилися. За останні дні, повідомляє ВВС, один американський солдат був знайдений нетверезим на дивані у будинку, в який він вломився. Інший був арештований за водіння у нетверезому вигляді.

Минулого року на острові було арештовано 46 військових США,  по звинуваченнях в кримінальних злочинах.

Нагадаємо, 11 лютого поліція найпівденнішої японської префектури Окінава заарештувала американського морського піхотинця за підозрою у зґвалтуванні 14-річної школярки. За даними слідства, 38-річний сержант Тайрон Хеднотт у неділю увечері зустрів її на вулиці і запропонував довезти додому на мотоциклі, проте натомість завіз до себе на квартиру.

Коли викрадена дівчинка стала плакати, він посадив її у свою машину і, як стверджує поліція, зґвалтував на парковці у містечку Чатан. Заарештований служить на базі Кемп-Кортні в районі міста Гусикава, цей об"єкт використовується переважно для розміщення житлових будівель і адміністративних офісів збройних сил США.

Сам Хеднотт заперечує факт зґвалтування. За його словами, він лише повалив дівчинку і намагався її поцілувати. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Черговий американський військовий арештований на японській Окінаві за зґвалтування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути