Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 15:18

Через Омельченка Луценка залишають соратники

Закарпатське обласне відділення блоку "Народна самооборона" припиняє свою діяльність через небажання об"єднуватися з "Нашою Україною".

Про це заявив на прес-конференції в Ужгороді керівник Закарпатського обласного штабу "Народної самооборони" Віктор Щадей.

На його думку, об"єднання "Народної самооборони" в блок "і, тим більше, в єдину партію з партією "Народний Союз Наша Україна" є нечесним кроком з боку керівництва організації по відношенню до активістів та прихильників НС".

"Адже з самого початку створення організації лідери "Народної самооборони" наголошували, що НСНУ дискредитована корупційними скандалами і потрібно створити нову незаплямовану силу, щоб демократично налаштовані виборці мали за кого голосувати", - сказав Щадей.

Він наголосив, що закарпатські члени "Народної самооборони" обурені тим, що попередня риторика лідерів блоку "була обманом і технологічним проектом, направленим на збільшення рейтингу "Нашої України".

"І на знак протесту проти ситуації, коли всі рішення приймаються партійними верхами, обласне відділення НС вирішило припинити свою діяльність. Краще взагалі піти з політики, ніж бути маріонеткою у такому цинічному політичному фарсі" - зазначив Щадей.

На запитання, чому саме тепер прийнято рішення про розпуск обласної організації, Щадей пояснив, що останньою краплею стали включення до списку НУ-НС по квоті "Народної самооборони" колишнього мера Києва Олександра Омельченка і слова Юрія Луценка про те, що Омельченко дуже досвідчений керівник.

"За такою логікою наступним номером у списку скоро стане Леонід Кучма – у того ще більший досвід державного керування", - підсумував Щадей, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Через Омельченка Луценка залишають соратники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути