Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 15:27

Через нерозділене кохання чоловік вбив жінку і повісився

До Балаклійського РВ ГУМВС України в Харківській області тиждень тому надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району покінчив життя через повішання 47-річний місцевий житель.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

В ході проведення опитування населення правоохоронці встановили, що останній час чоловік мешкав сам. Два місяці потому його покинула дружина.

Після повідомлення про смерть чоловіка, у батьків колишньої дружини одразу виникли тривожні передчуття. Вони зателефонували до доньки, але вона не відповідала. Прийшовши до неї додому ввечері вони не змогли зайти в дім, так як двері були зачинені. Зранку батьки зателефонували до дільничного і разом, зламавши двері, вони потрапили до оселі.

Вони побачили страшну картину. Жінка лежала на підлозі вся в крові. Експерти нарахували 5 колото-різаних поранень грудної клітини та живота.

Працівники міліції одразу виїхали за місцем мешкання колишнього чоловіка, де зробили більш детальний обшук, під час якого в шафі знайшли закривавлений одяг, ніж зі слідами крові та передсмертну записку, в якій чоловік зізнався у вбивстві жінки.

Знайомі та родичі загиблих повідомили, що в той трагічний день бачили чоловіка, який розповідав, що хоче аби дружина повернулася до нього. Але як видно із наслідків його бажання, ні до нього, ні до когось іншого жінка вже не повернеться.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Через нерозділене кохання чоловік вбив жінку і повісився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути