середа, 12 серпня 2009 19:07

Через декольте Ангели Меркель розгорається скандал (ФОТО)

 
У Берліні розгорається скандал навколо агітаційних плакатів із зображенням Ангели Меркель. Фото федерального канцлера ФРН, на якому вона зображена у вечірній сукні з глибоким декольте, використала її колега по партії Вера Ленгсфельд в рамках своєї виборчої кампанії напередодні парламентських виборів в Німеччині. Фотографія Меркель була зроблена минулого року в опері Осло. 57-річна Ленгсфельд також зображена на плакаті у відвертому вбранні.

Фотографію супроводжує двозначний слоган "Ми можемо запропонувати більше".

Всього по місту розвішено 750 провокаційних зображень. Місцеві ЗМІ повідомили про декілька випадків, коли фото були викрадені любителями подібних сувенірів.

У пресі та в Інтернеті розгорнулась бурхлива дискусія. Потенційні виборці розійшлися в оцінках такого піар-ходу: хтось вважає плакати забавними, а хтось - скандальними і обурливими. У керівництві Християнсько-демократичного союзу появу плакату прокоментували стримано, відзначивши, що це була особиста ініціатива фрау Ленгсфельд.

Ленгсфельд не приховує, що свідомо зважилася на провокацію, щоб змінити уявлення виборців про партію, яку вона представляє. Більш того, вона не питала дозволу у Меркель і вважає, що поступила правильно. Плакат навіть не був затверджений в центральному комітеті ХДС. Що вважає сама пані канцлер із цього приводу, поки невідомо.

Проте результат затії перевершив найсміливіші очікування. Такого ажіотажу в передвиборчій боротьбі за місце в парламенті не було давно. Передвиборчий блог Ленгсфельд щодня відвідують 17 тисяч осіб, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Через декольте Ангели Меркель розгорається скандал (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути