Ексклюзиви
вівторок, 11 грудня 2007 16:07

Через Буша працівникам школи довелося відключити телефони

На невелику американську школу обрушився шквал телефонних дзвінків після того, як Джордж Буш в своєму телезверненні назвав неправильний номер телефону, розповідає The Daily Telegraph. Американський президент, відомий своїми словесними помилками, призвав стурбованих домовласників дзвонити в довідкову службу, щоб отримати пораду, як згладити наслідки зростання тарифів.

"Я хочу звернутися до всіх домовласників, які стурбовані зростанням виплат по іпотеці: краще, що ви можете зробити для своєї сім"ї, це подзвонити по телефону 1-800-995-HOPE", - сказав він, а потім ще раз повторив номер. Насправді виявилось, що номер належить Християнській академії штату Техас, де телефон тут же почав дзвонити не припиняючись.

Співробітниці академії Карен Пуласкі доручили перенаправляти дзвінки до Фонду охорони домоволодіння. "Я щосили намагалася дати цим людям правильний номер, але сьогодні дзвінків стало стільки, що я тільки цим і займалася", - розповіла вона кореспондентові місцевої газети.

В четвер вдень християнському терпінню прийшов кінець, і Пуласкі відключила апарат. Зараз більшість тих, що дзвонять можуть прослуховувати інформацію про те, що ящик для повідомлень переповнений.

Співробітники Білого дому згодом виправили помилку свого шефа. Насправді стурбованим домовласникам слід дзвонити по номеру 1-888-995-HOPE - цей телефон міститься і в інтернет-версії виступу Буша, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Через Буша працівникам школи довелося відключити телефони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути