Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 09:27

Чечня спростувала повідомлення про замах на Рамзана Кадирова

Чечня спростувала повідомлення про замах на Рамзана Кадирова

Прес-служба президента Чечні спростувала повідомлення про замах на Рамзана Кадирова, повідомляє радіостанція "Эхо Москвы" у вівторок.

За словами глави прес-служби Кадирова Леми Гудаєва, в день, коли нібито стався замах (імовірно понеділок 28 липня), Кадиров знаходився з візитом в Ярославлі.

Нагадаємо, раніше інформагентства "Кавказький вузол" і "REGNUM" з посиланням на власні джерела повідомили про те, що на Кадирова було здійснено замах, в результаті якого він не постраждав.

Зазначимо, що дані агентств не співпадали: "Кавказький вузол" 28 липня повідомляв про те, що замах стався в селищі Хосі-Юрт, без вказівки дати інциденту. Згідно даним агентства "REGNUM", отриманим від джерела в батальйоні "Північ", що забезпечує охорону президента Чечні, замах стався минулого тижня в Гудермесі (розташованому у відносній близькості від Хосі-Юрта).

За даними NEWSru.com, на якихось "сепаратистських" сайтах також з"явилися повідомлення про невдалий замах на Кадирова, що стався в селищі Хосі-Юрт (Центорой). Нібито після цього в Хосі-Юрті було убито шість осіб, яких підозрювали в організації замаху.

Зазначимо, що ці дані, які раніше приводив "REGNUM", досі не підтверджені, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Чечня спростувала повідомлення про замах на Рамзана Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути