вівторок, 31 липня 2007 12:27

Чечетов: Коаліція сьогодні міцна, як стіна

Заступник лідера фракції Партії регіонів Михайло Чечетов переконаний, що на сьогодні немає жодних підстав для розколу коаліції.

Про це він сьогодні заявив, коментуючи звинувачення СПУ на адресу Партії регіонів у тому, що відмова Партії регіонів брати участь в позачерговій сесії ВР V скликання може привести до розколу коаліції.

Чечетов наголосив, що принципових розбіжностей у Партії регіонів з її політичними партнерами – СПУ і КПУ - поки немає. "Тому підстав для розколу коаліції немає. Коаліція міцна, як стіна", - сказав він.

Чечетов зазначив, що як би не намагалася опозиція розкручувати тему розколу коаліції - цього ніколи не станеться. "У нас дуже серйозний імунітет до того вірусу, яким заражена опозиція, яка постійно щось ділить і розколюється", - додав він.

Саму заяву СПУ Чечетов назвав дещо емоційною. "Політики завжди дещо емоціональні, можливо тут емоційна оцінка дана", - зазначив він.

30 липня СПУ розповсюдила заяву, що відмова деяких членів Партії регіонів брати участь у позачерговій сесії Верховної Ради України V cкликання може привести до зникнення коаліції. У зв"язку з цим фракція соціалістів у парламенті вважає, що перегляд свого ставлення до "раніше заявленої ініціативи частиною фракції Партії регіонів може привести до втрати єдності парламентської коаліції". При цьому фракція СПУ не виключає, що це може стати причиною припинення функціонування коаліції, тим більше, що це чи не єдиний правовий спосіб перевести політичні процеси в Україні в конституційне русло, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Чечетов: Коаліція сьогодні міцна, як стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути