Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 12:25

Чавес висилатиме іноземців за критику

Президент Венесуели Уго Чавес пообіцяв вислати з країни іноземців, які критикують його або уряд, повідомляє Associated Press. Ця заява була зроблена під час щотижневої теле- і радіопередачі Чавеса.

Чавес повідомив, що віддав властям розпорядження стежити за висловлюваннями іноземних офіційних осіб, що перебувають на території Венесуели. "Як довго ми дозволятимемо людині з будь-якої країни приходити в наш власний будинок і розповідати, що тут диктатура, що президент тиран, і ніхто нічого із цього приводу не робить?", – запитав президент. Він уточнив, що це – "питання національної гідності".

Чавес не називав імен, проте коментатори припускають, що він, насамперед, мав на увазі президента правлячої консервативної партії Мексики Мануеля Еспіно (Manuel Espino), який розкритикував Чавеса на недавньому продемократичному форумі в Каракасі. ВВС News уточнює, що Еспіно піддав різкій критиці план конституційної реформи Чавеса, згідно якому той зможе балотуватися на третій термін, передає Лента.

Зараз ви читаєте новину «Чавес висилатиме іноземців за критику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути