неділя, 12 грудня 2010 17:00

Чавес переїде зі свого палацу у намет Каддафі

Чавес переїде зі свого палацу у намет Каддафі

Президент Венесуели Уго Чавес буде тимчасово керувати країною з намету, подарованого йому лідером Лівії Муаммаром Каддафі.

За словами Чавеса, він дав розпорядження розбити подарований йому бедуїнський намет у саду президентського комплексу.

"Поставте подарунок Каддафі. Встановіть намет у саду, я туди переміщусь. А в моєму офісі поставимо кілька ліжок", - заявив президент Венесуели.

Чавес звільняє резиденцію для сімей, які втратили свої будинки через недавні руйнівні повені. Зараз у палаці вже живуть 25 сімей, постраждалих від стихії.

Відомо, що президент Венесуели - шанувальник полковника Каддафі, який живе виключно у величезному бедуїнському шатрі. Такого ж принципу лідер Лівії дотримується і в зарубіжних поїздках.

У Венесуелі найсильніші за десять років повені завдали величезних збитків, більше 30 осіб загинуло.

Чи не найбільшої шкоди було завдано бідним передмістям Каракаса, де зсуви знищили десятки будинків, побудованих на схилах пагорбів. Всього в країні втратили дах над головою більше 100 тис. осіб.

Президент Чавес пообіцяв розгорнути в країні масштабну програму житлового будівництва і в п'ятницю призначив міністра культури Франсіско Сесто на новоствореного пост міністра відновлення.

Як повідомлялося, нещодавно лідер Лівії опинився у центрі скандалу. Із розсекречених матеріалів Wikileaks стало відомо, що Муаммара Каддафі всюди супроводжує медсестра з України.

BBC

Зараз ви читаєте новину «Чавес переїде зі свого палацу у намет Каддафі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути