понеділок, 10 вересня 2007 18:01

БЮТ вимагатиме від Генпрокуратури порушити кримінальну справу проти Мороза

БЮТ звернеться в Генеральну прокуратуру з вимогою порушити кримінальну справу проти голови Верховної Ради 5-го скликання Олександра Мороза, оскільки він "задіював бюджетні кошти для збору незаконної сесії Верховної Ради", заявляє лідер блоку Юлія Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба БЮТ в понеділок, про це вона сказала на прес-конференції в Переяслав-Хмельницькому Київської області.

Тимошенко відзначила, що Генпрокуратура повинна протягом 10 днів дати відповідь на таке звернення. За її словами, у разі відсутності реакції, БЮТ оскаржить бездіяльність Генпрокуратури в суді.

"І якраз коли завершаться вибори, ми матимемо судове рішення про незаконність діяльності Олександра Мороза і про те, що якщо діяльність незаконна - його потрібно притягати до кримінальної відповідальності", - сказала Тимошенко.

Мороз також планує провести засідання парламенту після 20 вересня для розгляду проекту держбюджету-2008, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «БЮТ вимагатиме від Генпрокуратури порушити кримінальну справу проти Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути