Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 15:24

Буш заявила, що в Білому домі привиди співали оперну арію

Одна з двох дочок-близнят президента США Дженна Буш, яка зовсім недавно опублікувала книгу про ВІЛ-інфікованих дівчатах Центральної Америки, стверджує, що в Білому домі живуть мільйони привидів. "Люди подумають, що я божевільна, - продовжує Дженна. - Але я не жартую: я їх там дійсно чула". У інтерв"ю, яке з"явиться в найближчому номері Texas Monthly, вона розповідає про свої зустрічі з примарами найзнаменитішого і найзахищенішого будинку в світі, пише La Repubblica

"Одного разу вночі, - розповідає Дженна, - з каміна в моїй кімнаті почулося чийсь спів, хтось співав арію з опери. Коли я розповіла про це своїй сестрі Барбарі, вона в це не повірила, але наступного тижня, коли ми разом знаходилися в моїй спальні, ми почули звуки піаніно: це був мотив 50-х років".

Дженна, якій скоро виповниться 26 років, не першою з мешканців Білого дому говорить про привидів. Гарі Трумен, який відпочивав від президентських праць, граючи на піаніно, був переконаний, що в цих кімнатах бродила тінь Аврама Лінкольна.

І Лінда, дочка Ліндона Джонсона, розповідала, що в кімнаті, де зараз проживає одна з дочок Буша і яка вважається "дитячою", мали місце паранормальні явища. Там же, недалеко від кімнати батьків, спали і син Кеннеді Джон Джон, та Челсі Клінтон, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Буш заявила, що в Білому домі привиди співали оперну арію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути