Ексклюзиви
пʼятниця, 04 квітня 2008 08:33

Буш назвав Саркозі останньою інкарнацією Елвіса Преслі

Джордж Буш на саміті НАТО в Бухаресті назвав недавній візит президента Франції Ніколя Саркозі в США інкарнацією Елвіса Преслі, передає агентство AFP з посиланням на слова одного з високопоставлених американських чиновників.

Тим самим, Буш хотів підкреслити свою прихильність до президента Франції і виразити задоволення налагодженням франко-американських відносин, які сильно охолонули при попереднику Саркозі - Жаку Шираку.

Крім того, знаходячись на саміті НАТО в Бухаресті, Джордж Буш особисто подякував Саркозі за його рішення направити до Афганістану додатковий батальйон французьких військовослужбовців у складі 700-800 чоловік.

Нагадаємо, що Ніколя Саркозі побував з офіційним візитом в США в листопаді 2007 року. На саміті в Бухаресті він і Буш також продовжували демонструвати взаємну прихильність.

"Їхні відносини виконані обопільною симпатією, - заявив один з чиновників НАТО. - Я ніколи ще не бачив, щоб президенти США і Франції так відносилися один до одного", повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Буш назвав Саркозі останньою інкарнацією Елвіса Преслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути