Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2008 08:24

Буш і чеський прем"єр-міністр сьогодні проведуть переговори щодо ПРО

Президент США Джордж Буш прийме в середу в Білому домі прем"єр-міністра Чехії Мірека Тополанєка. Однією з тем їх переговорів буде протиракетна оборона (ПРО), повідомила прес-служба президента США.

Перед від"їздом Тополанєка з Праги до Вашингтона чеський уряд оголосив, що переговори між США і Чехією щодо розміщення радара американською ПРО на чеській території практично завершені й питання, що залишаються, як очікується, будуть зняті в ході сьогоднішніх переговорів Тополанєка з Бушем.

У той же час формальна угода щодо радара ПРО в Чехії сьогодні підписана не буде, оскільки терміни підписання такої угоди між США і Чехією координуватимуться з переговорами відносно перехоплювачів ПРО, які йдуть між США і Польщею.

За даними прес-служби Білого дому, візит прем"єр-міністра Польщі Дональда Туска до Вашингтона та його зустріч з Бушем відбудуться 10 березня, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Буш і чеський прем"єр-міністр сьогодні проведуть переговори щодо ПРО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути