четвер, 14 серпня 2008 18:59

Бультер"єра Єву засудили до смерті

Сумчанин Павло Мохов, 35 років, отримав поштою рішення суду, за яким через 15 днів його бультер"єра Єву присплять. Тварина начеб-то покусала сусіда.

— 30 липня ввечері Павло вигулював Єву біля нашого будинку, — розповідає мати Мохова — 58-річна Галина Костянтинівна. — До них почав приставати бездомний собака, якого підгодовував наш сусід. Пес агресивний, багатьох покусав із нашого будинку. 12-річна онука боїться через нього виходити сама з під"їзду. Павло, щоб відігнати собаку, притворився, що піднімає камінь. Той злякався і втік. Аж тут вибігає сусід. Почав сваритися. Син, щоб не розпалювати конфлікт, розвернувся і пішов. А той ззаду до нього підбіг і держаком від лопати ударив у потилицю. Павло пригрозив, що викличе міліцію. Той наче заспокоївся. Та через кілька хвилин знову погнався за ним. Вже з залізним ломом. Замахнувся по голові. але попав у плече. Ми викликали швидку. Син п"ять днів лежав у нейрохірургії. Потім ще в міській лікарні лікував плече.

Проти сусіда міліція порушила кримінальну справу. А той у свою чергу подав заяву до суду, що на нього напав бультер"єр Мохова.

— У довідці, яку він подав, указано, що він отримав рану 0,8 см довжиною і один міліметр глибиною, — веде далі Галина Мохова. — Маленька подряпина. Хтозна, де він її зробив. Наша Єва його не кусала. Вона не агресивна. Я підробляю охоронцем, то з нею ходжу на чергування. Щоб не страшно. Хоч вона не кусається, але всі бачать, що то бультер"єр, і не лізуть.

Мохови стверджують, що повістки до суду вони не отримували. Мають сплатити 85 грн штрафу. А рішення приспати собаку родина збирається оскаржувати в суді.

Зараз ви читаєте новину «Бультер"єра Єву засудили до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути