середа, 19 грудня 2007 08:35

Будинок Лоліти підпалили

Повертаючись пізно вночі додому після концерту, Лоліта зіткнулася з пожежною машиною. За кілька хвилин до її приїзду пожежу в будинку ледве встигли загасити. Сусіди пояснили схвильованій артистці, що горіло кафе, розташоване на першому поверсі її будинку (під квартирою самої співачки), яке належить колишній дружині відомого телеведучого Андрія Караулова. Чим довше співачка спілкувалася з мешканцями, тим більш шокують подробиці їй відкривалися. Виявляється, пожежа виникла в результаті підпалу і, коли б не швидка реакція сусідів, люди могли б задихнутися. Про те, що кафе в її будинку було відкрите чотири роки тому тоді ще дружиною відомого тележурналіста Ксенією, Мілявська, звісно, знала. Ксенія розповіла співачці та телеведучій, що в тому, що трапилося вона схильна підозрювати Караулова. Якийсь час тому скандальний тележурналіст, за запевненням колишньої дружини, викрав їхнього чотирирічного сина і зараз утримує хлопчика на дачі.

"Він мені не раз обіцяв, що зробить моє життя нестерпним, – розповідає Ксенія. – Це кафе – моє єдине джерело доходу, і він це знає. За чотири роки існування в нашому закладі все було чудово. А напередодні пожежі до нас прийшли з розпорядженням закрити кафе нібито через скарги відвідувачів на те, що зі стелі на них впав щур. Та це ж повна нісенітниця! І ось пожежа, хіба це випадково? Я не була на місці НП, але пожежні сказали, що це був підпал. Звичайно, ми розбиратимемося. Але зараз мені найважливіше повернути сина.

Кафе спалахнуло вночі, коли нікого з відвідувачів, на щастя, вже не було. У закладі залишалися лише охоронці і буфетник. Мабуть, щоб ніхто з них не зміг вийти з палаючого приміщення, зовні вхідні двері були підперті металевими предметами. Але мешканці будинку, відчувши запах, вмить викликали пожежних. І коли б не їхня швидка реакція, жертв було б не уникнути.

"Повертаючися близько двох годин ночі додому, я не могла в"їхати на подвір"я, – розповідає Лоліта. – Пропустивши  пожежну машину, я зрозуміла, що в"їхати все одно неможливо, тому що в арці, де знаходяться двері службового входу в кафе, валялися різні металеві предмети. Ними, ймовірно, і були підперті ці двері. Картина, яка нам відкрилася, була страшною. Працівники кафе розбирали завали біля дверей. Люди, які дивом залишилися живими, розповіли мені, що це помста пана Караулова колишній дружині. Добре б панові Караулову, підсилаючи паліїв, пам"ятати про те, що це кримінальні статті, пов"язані з посяганням на життя людей. Невідомо, скільки б нас постраждало, якби сусіди так швидко не зреагували. У цьому будинку живе багато шанованих людей, і, напевно, нам доведеться звертатися по допомогу. Тому що люди могли задихнутися, я сама бачила, в якому шоці вони були, повідомляє "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Будинок Лоліти підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути