Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 15:31

Бруні та Саркозі в романтичних позах для журналу Vanity Fair (ФОТО)
5

Редакція знаменитого журналу Vanity Fair помістила першу леді Франції Карлу Бруні-Саркозі на обкладинку свого вересневого номера. Фотосесію з Карлою Бруні проводила Ені Лейбовіц, яка має великий досвід фотографування як топ-моделей і голлівудських актрис, так і перших осіб держав та їх дружин.

Інтерв"ю з Карлою Бруні, яку в Америці вже називають новою Джекі Кенеді Онассіс, стане центральним матеріалом вересневого номера Vanity Fair.

В ексклюзивному інтерв"ю торкнулися тема скандальних фотографій Мішеля Комте, на яких Карла Бруні зображена голою. Нагадаємо, що ці знімки були продані в квітні на аукціоні Christie"s. За словами першої леді Франції, її чоловік Ніколя Саркозі нітрохи не засмутився, дізнавшись про те, що вона знімалася оголеною, не засмутила його і кількість "голих" фотосесій, що були зроблені в ті роки, коли Карла Бруні працювала в модельному бізнесі.

Карла Бруні також розповіла журналу Vanity Fair про свою сім"ю, про семирічного сина від минулого шлюбу, та про плани на майбутнє. Перша леді Франції зазначила, що зараз найбільше її цікавить музична кар"єра.

За матеріалами Vanity Fair

Зараз ви читаєте новину «Бруні та Саркозі в романтичних позах для журналу Vanity Fair (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути