Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 12:55

Брітні Спірс зіграє Діву Марію

Брітні Спірс зіграє Діву Марію

Французький продюсер Філіп Реббоа запросив Брітні Спірс зіграти Діву Марію на сучасний лад в сатиричній стрічці "Милий малюк Ісус". За сценарієм фільму головна героїня - вагітна дівчина, яка не знає, хто є батьком її майбутньої дитини. На Різдво вона відправляється в місто Віфлєєм в штаті Меріленд, де і проходять пологи.

Після пологів по місту починають розповзатися чутки про друге пришестя Ісуса Христа. Офіційно не підтверджено, чи дійсно Брітні Спірс запрошена на роль Діви Марії, проте, за даними видання The Daily Dish, піп-співачка вже почала ознайомлення з сценарієм.

Нагадаємо, Брітні Спірс і її екс-чоловік Кевін Федерлайн продовжують з"ясовувати в суді, хто з них має право опіки над їх дітьми - дворічним Шоном Престоном і 15-місячним Джейденом Джеймсом. В даний час права повністю тимчасово передані Кевіну Федерлайну.

Крім того, недавно з"явилася інформація про чергову вагітність Брітні Спірс, яку поп-співачка спростовує. Батьком майбутньої дитини нібито є музичний продюсер Джей Р. Ротем, який сам заявив про своє батьківство. Пізніше він, правда, відмовився від своїх слів.

Брітні Спірс, що очолила рейтинг пошукових запитів Yahoo, також нібито планує усиновити дітей з Китаю. Дана інформація не була прокоментована ні самою співачкою, ні її представниками.

Нарешті, в перших числах грудня 2007 року Брітні Спірс виступила з погрозами опублікувати лесбійське відео Періс Хілтон і повідомила в інтернет-блозі, що у неї трапився викидень.

"Люди вже не знають, що від неї чекати", - прокоментувала раніше поведінку Брітні Спірс головний редактор Yahoo Вєр Чан, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс зіграє Діву Марію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути