понеділок, 19 листопада 2007 09:54

Брітні Спірс заборонили возити дітей на машині

Суддя заборонив Брітні Спірс возити в машині дітей, побачивши відеозапис того, як вона мчить на червоне світло з хлопчиками на задньому сидінні.

25-річна поп-зірка у той момент нібито надсилала SMS. Дворічний Шон Престон і однорічний Джейден Джеймс спали на задньому сидінні.

Дане рішення було ухвалене на позачерговому слуханні у п"ятницю минулого тижня. Адвокати екс-чоловіка Кевіна Федерлайна представили запис, на якому видно, як Брітні, порушуючи правила, повертає ліворуч на перехресті з сильним рухом.

Дане рішення не стосується уміння Спірс водити машину, а лише спрямоване на те, щоб убезпечити дітей від постійного хаосу, який оточує їх знамениту маму.

1 жовтня Брітні була тимчасово позбавлена судом опіки над дітьми. Наприкінці жовтня Брітні добилася права на три побачення на тиждень із своїми дітьми. За рішенням судді, вона може забирати синів у колишнього чоловіка двічі на тиждень з полудня до 19:00 і один раз - з полудня до 10:00 ранку наступного дня, повідомляє fametastic.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс заборонили возити дітей на машині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути