субота, 16 лютого 2008 13:29

Брітні Спірс вийшла заміж за папарацці (ФОТО)

 
Коли минулого місяця Брітні Спірс і Аднан Халіб їздили до Мексики, мова у них йшла не тільки про відпочинок. Американський журнал Star повідомляє, що під час короткої подорожі скандальна співачка і папарацці символічно одружилися.

Обізнане джерело повідомило Star: "Коли Брітні вперше покинула клініку, Аднан умовив її поїхати до Мексики, щоб одружитися, заявивши, що тільки так він зможе її захистити. При цьому папарацці забув згадати про те, що він в той момент був офіційно одружений на своїй другій дружині - Азлінн Беррі, з якою, правда, не жив більше року.

Оскільки брак в Мексиці не має юридичної сили, Аднан зараз обіцяє Брітні, що вони ще раз одружаться, коли він остаточно розведеться. Брітні навіть нібито дала грошей, щоб прискорити цей процес.

Халіб і Спірс відпочивали в Мексиці в готелі Rosarito Beach недалеко від кордону з США. За їх власними словами, вони "щасливо провели час разом: відпочивали, їли, спали, ходили по магазинах і розмовляли про життя і любов до своїх родин", повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс вийшла заміж за папарацці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути