Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2007 11:15

Брітні Спірс та Федерлайн офіційно розлучилися (ФОТО)

 
 Брітні Спірс і Кевін Федерлайн підписали угоди, що стосуються розриву їх шлюбу, повідомив представник адвоката репера. Після п"ятигодинних переговорів у присутності адвокатів Спірс і Федерлайн поставили свої підписи під "контрактом, який врегульовує основні моменти їх розлучення".
Представники сторін відмовилися детально коментувати пункти угоди, заявивши, що вони регулюють опіку над дітьми і фінансові питання. Адвокат Спірс Лора Васер відмовилася обговорювати договір, повідомляє АР.

Колишнє подружжя підписало угоду через тиждень після того, як Спірс виписалася з наркологічної клініки Promises в Малібу. В ході місяця лікування Кевін не раз приїжджав до неї, і вони домовилися, що разом виховуватимуть загальних дітей.

Коли Брітні подала на розлучення 7 листопада 2006 року як причину розпаду шлюбу, щотривав два роки, вона вказала "нерозв"язні суперечності". Спірс претендувала на повну опіку над дітьми з правом Кевіна відвідувати їх у встановлені дні. Проте Федерлайн буквально наступного дня звернувся до суду з вимогою повної опіки над 6-місячним Джейденом Джеймсом і 18-місячним Шоном Престоном. Крім того, Кевін зажадав від колишньої дружини аліментів, повідомляє Factnews.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс та Федерлайн офіційно розлучилися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути