Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2007 12:25

Брітні Спірс ледь не повісилася на простирадлі

Чергова спроба Брітні Спірс накласти на себе руки в реабілітаційній клініці Promises в Малібу. Лікарі вчасно вийняли її з петлі, яку вона зробила з простирадла. Напередодні скандально відома зірка написала на своїй голові число диявола "666" і почала кричати: "Я - Антихрист!".

Персонал лікарні не знав що робити. Вночі довелося рятувати поп-принцесу, відзначає британське видання News of The World.

Це вже третя спроба самогубства Брітні Спірс. Перші два рази - через страх втратити дітей, пише американський таблоїд The National Enquirer 25 лютого:

"Після того, як Брітні поголила голову, у неї стався зрив, і вона намагалася накласти на себе руки. Вона плакала і говорила, що зробить це, якщо втратить синів"

"Вночі Брітні втекла на вулицю і попрямувала прямо під колеса машини на автомагістралі, але її зупинили. Вона говорила, що уб"є себе. Пізніше вона схопила антидепресант Xanax і сказала, що вип"є всю упаковку і що їй все одно, що з нею буде"

За даними News of The World, у Брітні вже була розмова з колишнім чоловіком Кевіном Федерлайном щодо примирення, а також про те, що вона хоче від нього ще одну дитину.

News of The World відзначає, що Спірс вирішила дати Кевіну і їхнім стосункам ще один шанс. Як стало відомо, Кевін насправді щиро хвилюється про стан своєї колишньої дружини і готовий подати їй моральну підтримку. На побачення з Брітні Кевін привозив і їхніх двох синів.

За матеріалами factnews.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс ледь не повісилася на простирадлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути