середа, 02 квітня 2008 18:22

British Airways загубила багаж міністра закордонних справ Сербії

Британська авіакомпанія British Airways через плутанину при обробці багажу в новому п"ятому терміналі Хітроу втратила валізи міністра закордонних справ Сербії Вука Єреміча, повідомило в середу бєлградське інформаційне агентство "Фонет".

Єреміч в минулу п"ятницю повертався з робочої поїздки з В"єтнаму та Індонезії і робив пересадку в Хітроу. За інформацією агентства, ВА обіцяла повернути міністрові багаж в середу, але до цих пір цього не відбулося.

П"ятий термінал Хітроу побудований на паритетних засадах компанією-оператором аеропорту ВАА і найбільшим британським авіаперевізником British Airways, літаки якого використовуватимуть новий термінал.

Проблеми на новому терміналі Хітроу виникли відразу ж після його відкриття в минулий четвер, 27 березня. Через збої в системі обробки багажу пасажирів British Airways до цих пір вимушена відміняти частину рейсів.

За шість перших днів роботи терміналу було скасовано в цілому приблизно 350 авіарейсів, а близько 20 тис. сумок і валіз проходять через повторне сортування і відправку власникам тільки зараз.

Про пропажу близько 200 одиниць свого багажу з минулого четверга заявили більше 70 авіапасажирів BA з рейсів Лондон-Белград, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «British Airways загубила багаж міністра закордонних справ Сербії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути