Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2007 14:56

Британський суд відправив до в"язниці стару відьму

Суд Британії засудив до тюремного ув"язнення 81-річну Дороті Еванс (Dorothy Evans) за агресивну поведінку стосовно своїх сусідів і неодноразові порушення громадського порядку, передає телеканал Sky News.

Еванс, зокрема, не раз говорила, що вона відьма, і погрожувала своїм сусідам наслати на них порчу. При цьому наголошується, що вона як мінімум шість разів порушила попередні рішення суду, що забороняли їй антисоціальну поведінку.

Дороті Еванс неодноразово називала свою сусідку пані Каза повією, і говорила її чоловікові, щоб він забирався назад в Італію. Більш того, вона загрожувала 13-річній сусідській дочці, що напустить порчу на всю її сім"ю.

Одного разу Еванс навіть обвела крейдою місце довкола сусідської машини. Іншим разом вона прокляла пані Каза і потім ударила її своєю палицею. На довершення всього вона виставила у вікні фотографії сусідського будинку, підписавши їх словом "покидьки".

У рішенні суду наголошується, що впродовж 10 років Еванс старанно перетворювала життя своїх сусідів на кошмар. Проте з урахуванням поважного віку обвинуваченої покарання для неї було пом"якшили, Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Британський суд відправив до в"язниці стару відьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути