вівторок, 08 липня 2008 17:07

Британський принц працює на будівництві в Африці

Молодший син принца Уельського Чарльза принц Гарі разом з 26 іншими військовослужбовцями Придворної кавалерії відправився в невелику країну Лесото на півдні Африки, де братиме участь в будівництві школи для дітей з розумовими і фізичними відхиленнями. Про це повідомив директор патронованого принцом добродійного фонду SentebaleХарперБраун.

Протягом найближчих трьох тижнів Гарі та його товаришам по службі доведеться побудувати пандуси, перекрити дах, встановити огорожі та обштукатурити будівлю.

Принц добре знайомий з Лесото - в цьому королівстві він провів рік після закінчення школи. З 2004 року він не раз висловлював бажання повернутися в країну, щоб допомагати її жителям. У Лесото чи не найвищий рівень зараження ВІЛ-інфекцією, також його вражають епідемії бубонної чуми. На невиліковне захворювання там страждають 30% населення, а середня тривалість життя не перевищує 34 років.

Ідея відновлення напівзруйнованої школи на півночі Лесото належить принцові Гарі та молодшому братові короля Лесото принцові Сіїзо, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Британський принц працює на будівництві в Африці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути